Versões compatíveis
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Proteína
- 23.5 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Gordura
- 33.6 g
- Fibra
- 5.6 g
Receitas alternativas
Gruyère salmon patties with salad
1h 20 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1u. 15min
Béarnaise sauce
20 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Open fish burgers
1h
Lemon caper butter
10min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min