Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)

Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)

4.7 16 avaliações
Preparação 30min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

Cauliflower purée
  • cauliflower broken into florets
    500 g
  • butter
    50 g
  • quark (see Tips)
    70 g
  • sea salt to taste (see Tips)
  • ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
  • sourdough bread torn into pieces
    130 g
  • ground mountain pepperberry (see Tips)
    2 tsp
  • sea salt (see Tips)
    ¼ tsp
  • spelt flour for coating
    2 - 3 tbsp
  • egg
    1
  • lamb cutlets
    8
  • olive oil for shallow frying
    4 - 5 tbsp
  • spinach pesto to serve (see Tips)

Nutrição por 1 portion

Energia 495.9 kcal / 2082.6 kJ
Proteína 23.5 g
Gordura 33.6 g
Hidratos de carbono 23 g
Fibra 5.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...