Dispositivos e acessórios
Shiitake Teriyaki Dippers
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
light soy sauce50 g
-
light brown sugar35 g
-
water hot260 g
-
ground ginger1 tsp
-
garlic powder3 tsp
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
-
plain flour115 g
-
dairy-free milk of choice220 g
-
onion powder2 tsp
-
fresh shiitake mushrooms halved if large450 g
-
panko breadcrumbs150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
523.4 mg
Proteína
11.7 g
Energia
1527 kJ /
365 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
74.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Around the World
15 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1h
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Seitan
40min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min