Dispositivos e acessórios
Savory tart with tuna, eggs and capers
Preparação 20min
Total 1h
8 pieces
Ingredientes
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold2
-
water to fill to 1 l mark
Tart
-
butter cold, in pieces, plus extra for greasing125 g
-
flour plus extra for dusting250 g
-
egg (53-63 g)1
-
water2 tbsp
-
salt1 tsp
Topping
-
canned tuna, in brine or water drained350 g
-
white wine vinegar2 tbsp
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
egg yolk1
-
anchovy fillets, in oil drained3
-
olive oil10 g
-
honey10 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
rocket salad30 g
-
cherry tomatoes100 g
-
capers, pickled drained20 g
-
red onions cut in rings (1 mm)50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
337.6 mg
Proteína
15 g
Energia
1332 kJ /
318.4 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
26.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Easter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Baklava Cheesecake
Nenhuma avaliação
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Pasta alla gricia
30min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Nenhuma avaliação
Chili Oil Noodles
30min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
S'mores Dip
10min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min