Dispositivos e acessórios
Hornazo
Preparação 30min
Total 2h 15min
20 pieces
Ingredientes
Dough
-
water100 g
-
white wine80 g
-
lard60 g
-
olive oil25 g
-
fresh yeast crumbled25 g
-
sugar1 pinch
-
flour500 g
-
eggs (53-63 g each)2
-
salt10 g
Marinated meat
-
pork loin sliced (approx. 2 cm thick, 5 cm x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
salt1 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold4
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
chorizo Iberico, cut in slices (0.5 cm)150 - 200 g
-
Iberian ham thinly sliced100 g
-
egg yolk beaten1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
261.7 mg
Proteína
13.9 g
Energia
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
20.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Easter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Prawn noodle curry
10min
Steak Tartare
15min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Mushroom Beef Balls
50min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h