Dispositivos e acessórios
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
Preparação 20min
Total 1h
4 portion
Ingredientes
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
400 g dairy-free milk of choicemilk400 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)200 g
-
medium eggs3
-
plain flour (see tip)100 g
-
olive oil plus extra for frying40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves plus extra for garnish5 g
-
cherry tomatoes cut in halves300 g
-
water50 g
-
tomato purée10 g
-
fine sea salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
-
baby spinach, fresh100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
681 mg
Proteína
24 g
Energia
2099 kJ /
501 kcal
Gordura
31 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo Kids Picnic
6 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
No-rise Wholemeal Pizzas
40min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Chickpea Pancakes
20min
Potato Base Pizza
1h 5min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1h 30min