Dispositivos e acessórios
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
Preparação 15min
Total 2h 5min
4 portion
Ingredientes
Dough
-
water155 g
-
dried yeast active1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
plain yoghurt unsweetened30 g
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust315 g
Filling
-
baby spinach, fresh destemmed200 g
-
onions in pieces85 g
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower45 g
-
feta cheese in pieces170 g
-
red pepper flakes½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
873 mg
Proteína
17 g
Energia
2084 kJ /
498 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
68 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min
Lentil Moussaka
2h 20min
Flammkuchen with dates and bacon
1h 20min
English muffins
3h 10min
Baked spinach and eggs
35min
Cheese Biscuits
20min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1h 35min
French Toast
Nenhuma avaliação
Parmesan gelato
4h 30min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Lemon Poppy Seed Loaf
1h 10min
Blueberry Cobbler
1h