Dispositivos e acessórios
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
Preparação 15min
Total 2h 5min
4 portion
Ingredientes
Dough
-
water155 g
-
dried yeast active1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
plain yoghurt unsweetened30 g
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust315 g
Filling
-
baby spinach, fresh destemmed200 g
-
onions in pieces85 g
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower45 g
-
feta cheese in pieces170 g
-
red pepper flakes½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
873 mg
Proteína
17 g
Energia
2084 kJ /
498 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
68 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Hot dog rolls
3h 30min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20min
Chocolate Butter Cookies
1h
Artisan potato bread
2h 5min
Gingerbread Cookies
1h 15min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35min
Ham and cheese cruffins
3h
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Cheese and tomato bread
3h 5min