Dispositivos e acessórios
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
Preparação 15min
Total 2h 5min
4 portion
Ingredientes
Dough
-
water155 g
-
dried yeast active1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
plain yoghurt unsweetened30 g
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust315 g
Filling
-
baby spinach, fresh destemmed200 g
-
onions in pieces85 g
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower45 g
-
feta cheese in pieces170 g
-
red pepper flakes½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
873 mg
Proteína
17 g
Energia
2084 kJ /
498 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
68 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
5h 15min
Choux pastry
1h
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Hazelnut torte
3h 15min
Sugar Pie
45min
Cheddar Biscuits
20min
Cranberry Almond Cookies (Metric)
1h 20min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2h 40min