Dispositivos e acessórios
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Preparação 5min
Total 20min
350 g
Ingredientes
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
2385.8 mg
Proteína
16.1 g
Energia
6636 kJ /
1580 kcal
Gordura
166.8 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
102.4 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thickening with TM6
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pavlova
6 Std.
Salted caramel sauce
40 Min
Tartare sauce
10 Min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Pear and burghul salad
40 Min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Coffee semifreddo
6 Std. 30 Min
Hollandaise
15 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min