Dispositivos e acessórios
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
Preparação 1h 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
Jerusalem artichokes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whole milk400 g
-
water250 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
truffle oil for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
929 mg
Proteína
10 g
Energia
1030 kJ /
246 kcal
Gordura
12 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar 2022
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Tuscan Bean Soup
50min
Celeriac and Apple Soup
55min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Watercress Soup
25min
Pea and Mint Soup
20min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Creamy French Dressing
5min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Smoked Mackerel Pâté
55min