Versões compatíveis
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2855 kJ / 683 kcal
- Proteína
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 56 g
- Gordura
- 37 g
- Fibra
- 8 g
Receitas alternativas
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1h