Versões compatíveis
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2855 kJ / 683 kcal
- Proteína
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 56 g
- Gordura
- 37 g
- Fibra
- 8 g
Receitas alternativas
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min