Versões compatíveis
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2855 kJ / 683 kcal
- Proteína
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 56 g
- Gordura
- 37 g
- Fibra
- 8 g
Receitas alternativas
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Shakshuka
50 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min