Dispositivos e acessórios
Salt cod gratin
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Breadcrumbs
-
day old bread cut into pieces50 g
Codfish
-
day old bread cut into pieces100 g
-
milk100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut into pieces300 g
-
salt cod pre-soaked, desalted and flaked (see Tips)400 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel sauce
-
milk300 g
-
plain flour60 g
-
unsalted butter30 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
nutmeg1 pinch
-
pouring (whipping) cream200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
5061.5 mg
Proteína
48.9 g
Energia
2497.8 kJ /
597 kcal
Gordura
29.6 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
13.2 g
Hidratos de carbono
32.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1h
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Kabocha Sage Risotto
40min
Gazpacho
1h 15min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Salmon and fennel risotto
30min
Espresso "baked" beans
35min
Asparagus risotto
40min