Dispositivos e acessórios
Salt cod gratin
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Breadcrumbs
-
day old bread cut into pieces50 g
Codfish
-
day old bread cut into pieces100 g
-
milk100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut into pieces300 g
-
salt cod pre-soaked, desalted and flaked (see Tips)400 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel sauce
-
milk300 g
-
plain flour60 g
-
unsalted butter30 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
nutmeg1 pinch
-
pouring (whipping) cream200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
5061.5 mg
Proteína
48.9 g
Energia
2497.8 kJ /
597 kcal
Gordura
29.6 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
13.2 g
Hidratos de carbono
32.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Curry potato soup
35 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Zucchini soup
25 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Spiralised vegetable soup
24 Std. 50 Min
Broccoli almond soup
30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min