Dispositivos e acessórios
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Preparação 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
499.5 mg
Proteína
11 g
Energia
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Gordura
22 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lychee sorbet cocktail
24h 5min
Tzatziki
15min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Salsa verde
5min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Fig and maple bourbon fizz
168h 20min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Lemon and caper aioli
15min
Basil pesto
10min
Spiralised vegetable soup
24h 50min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min