Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g Parmesan, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to garnish
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 40 g)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 50 g pancetta, diced
- 1 celery stalk (approx. 30 g), diced
- 1 carrot (approx. 70 g), diced
- 30 g zucchini, diced
- 200 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned mixed beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 160 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 2 slices crusty bread, to serve
- Nutrição
- por 2 portions
- Energia
- 4435.8 kJ / 1056.1 kcal
- Proteína
- 54 g
- Hidratos de carbono
- 98.2 g
- Gordura
- 41.7 g
- Gordura saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 30.8 g
- Sódio
- 3639.5 mg
Receitas alternativas
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Tuscan bean soup
40 min
Lentil hotpot
12h 45min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Smoky Mexican bean soup
35min
Tomato and red lentil soup
30 min
Minestrone
40 min
Vegetable soup
35min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min