
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g Parmesan cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to garnish
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 sprig fresh thyme leaves only
- ½ brown onion (approx. 40 g)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 50 g pancetta diced
- 1 celery stalk (approx. 30 g), diced
- 1 carrot (approx. 70 g), diced
- 30 g zucchini diced
- 200 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned mixed beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 160 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 2 slices crusty bread to serve
- Nutrição
- por 2 portions
- Energia
- 1056.1 kcal / 4435.8 kJ
- Proteína
- 54 g
- Gordura
- 41.7 g
- Hidratos de carbono
- 98.2 g
- Fibra
- 30.8 g
- Gordura saturada
- 12.4 g
- Sódio
- 3639.5 mg
Receitas alternativas
Tuscan bean soup
40min
Mediterranean vegetable bake
50min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Minestrone
40min
Vegetable soup
35min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Vegetarian chilli
1h 5min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Indian spiced sweet potato soup
25min
Tomato and red lentil soup
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min