Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
TM6

Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus

5.0 (1 avaliação )

Ingredientes

Chickpea and Almond Hummus

  • 80 g blanched almonds, toasted
  • 270 - 300 g canned chickpeas (1 can), drained
  • 20 g cold water
  • 25 g freshly squeezed lemon juice
  • 40 g tahini
  • 1 garlic clove
  • 1 pinch salt

Pink Crêpes

  • 150 g cooked beetroot, cut in pieces
  • 3 eggs
  • 440 g almond milk
  • 40 g oil
  • 150 g spelt flour
  • ½ tsp baking powder
  • 50 g rocket salad leaves
  • 2 tbsp sesame seeds, any colour

Nutrição
por 1 portion
Energia
1685 kJ / 402.7 kcal
Proteína
15.6 g
Hidratos de carbono
37.3 g
Gordura
23.7 g
Gordura saturada
3.4 g
Fibra
9.3 g
Sódio
251.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas