
Dispositivos e acessórios
Gnocchi with Courgettes
Preparação 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Nutrição por 1 portion
Energia
540.9 kcal /
2263 kJ
Proteína
19.1 g
Gordura
23.8 g
Hidratos de carbono
64 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
11.9 g
Sódio
1466.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda