Dispositivos e acessórios
Gnocchi with Courgettes
Preparação 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1466.7 mg
Proteína
19.1 g
Energia
2263 kJ /
540.9 kcal
Gordura
23.8 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Courgette Omelette
40min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Stracciatella Soup
30min
Swiss Rösti (TM5)
Nenhuma avaliação
Yoghurt Cake
1h
Lemon Curry Lava Cakes
3h
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Pizza Margherita
2h 10min
Spanish Tortilla
1h
Creamy Broccoli Sauce
35min