Gnocchi with Courgettes

Gnocchi with Courgettes

3.0 1 avaliação
Preparação 20min
Total 20min
4 portions

Ingredientes

Gnocchi Dough
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)
    700 g
  • water
    1400 g
  • plain flour
    150 g
  • medium egg
    1
  • fine sea salt plus 0.5 tsp
    1 - 2 pinches
  • plain flour plus extra for dusting
  • water for cooking gnocchi
Courgettes
  • courgettes ends removed
    300 g
  • olive oil
    20 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • fresh sage leaves
    10 g
  • fine sea salt to taste
    1 - 2 pinches

Nutrição por 1 portion

Energia 540.9 kcal / 2263 kJ
Proteína 19.1 g
Gordura 23.8 g
Hidratos de carbono 64 g
Fibra 6.6 g
Gordura saturada 11.9 g
Sódio 1466.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...