Dispositivos e acessórios
Pasta alla Nerano
Preparação 40min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
sunflower oil for frying
-
courgettes ends removed, halved if too large to fit through feeder800 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
water1200 g
-
dried pasta (e.g. rigatoni)320 g
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1307 mg
Proteína
30.4 g
Energia
3437.9 kJ /
821.7 kcal
Gordura
47.7 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
15.9 g
Hidratos de carbono
67.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min