Dispositivos e acessórios
Minted pesto with pea smash and poached eggs
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Mint pesto
-
extra virgin olive oil50 g
-
Parmesan cheese30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice20 g
-
pine nuts25 g
-
fresh mint leaves only20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Pea and avocado smash
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
frozen peas thawed (see Tips)200 g
-
ripe avocado flesh only1
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
lemon juice20 g
Poached eggs
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
-
eggs chilled and cracked into separate bowls (see Tips)4
Assembley
-
bread slices of choice, toasted to serve4
-
fresh mint leaves only, to serve
-
ground black pepper to season
-
sea salt to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2515.3 mg
Proteína
55.7 g
Energia
5813.6 kJ /
1389.5 kcal
Gordura
41.2 g
Fibra
20.8 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
200 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Garlic and sage mash
30min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Steamed eggs sunny side up
15min
Shakshuka in the Varoma
30min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Egg and Onion
25min