Dispositivos e acessórios
Minted pesto with pea smash and poached eggs
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Mint pesto
-
extra virgin olive oil50 g
-
Parmesan cheese30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice20 g
-
pine nuts25 g
-
fresh mint leaves only20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Pea and avocado smash
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
frozen peas thawed (see Tips)200 g
-
ripe avocado flesh only1
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
lemon juice20 g
Poached eggs
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
-
eggs chilled and cracked into separate bowls (see Tips)4
Assembley
-
bread slices of choice, toasted to serve4
-
fresh mint leaves only, to serve
-
ground black pepper to season
-
sea salt to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2515.3 mg
Proteína
55.7 g
Energia
5813.6 kJ /
1389.5 kcal
Gordura
41.2 g
Fibra
20.8 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
200 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Dubai pistachio chocolate balls
1h 45min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Moroccan lamb with couscous
1h 50min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
BBQ Seasoning
Nenhuma avaliação
Cafe-style miso mushrooms
25min
Spicy Honey
10min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Toasted muesli
1h 40min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min