Dispositivos e acessórios
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil to grease
-
cauliflower florets680 g
-
artichoke heart, in oil drained395 g
-
green pea, fresh or frozen fresh115 g
-
garlic powder2 tsp
-
onion powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
paprika2 tsp
-
Cheddar cheese, vintage cut into pieces115 g
-
Gouda cheese cut into pieces60 g
-
140 g bread roll, drycrouton140 g
-
parsley leaf, fresh plus extra to garnish30 g
-
garlic cloves2
-
jalapeño pepper destemmed and deseeded1
-
carrot cut into pieces (5 cm)115 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1528.1 mg
Proteína
23.6 g
Energia
2543.4 kJ /
607.9 kcal
Gordura
36.2 g
Fibra
13.9 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
52.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Step into Spring CA
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Indian Vegetable Curry
50min
Tropical mocktail
10min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Grated Carrot Salad
10min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Pasta "alla Norma"
50min
Folded Herb Bread
Nenhuma avaliação
Creamy spinach salmon with couscous
20min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min