Dispositivos e acessórios
Steamed Pork Patty
Preparação 5min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
minced pork 50 % fat 50 % lean200 g
-
sugar1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oyster sauce½ tbsp
-
white pepper powder1 tsp
-
1 tsp mushroom seasoning powderchicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
pickled cabbages (tung choy)30 g
-
water1000 g
-
spring onion chopped1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
93.6 mg
Proteína
17.5 g
Energia
1178.1 kJ /
281.6 kcal
Gordura
21.4 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Macaroni ABC Soup
55 Min
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 Std. 20 Min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 Std. 10 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Fried Beehoon
20 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Butter Cake
1 Std.