Dispositivos e acessórios
Stir Fried Pork with Chillies
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cooking oil10 g
-
garlic slices4 cloves
-
fresh ginger3
-
pork belly, skinless cut into 0.5 cm thick slices300 g
-
green chilli, fresh sliced diagonally200 g
-
lao gan ma sauce20 g
-
soy sauce, light10 g
-
dark soy sauce10 g
-
fresh red chillies sliced, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
165 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1406 kJ /
336 kcal
Gordura
32.7 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
4.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
First Flavours
30 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Hand Ripped Cabbage
20min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Pandan Sponge Cake
1h
Soy Braised Whole Chicken
Nenhuma avaliação
Pork Ball Soup With Cabbage
Nenhuma avaliação
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Beef and Dumpling Stew
1h 55min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Nenhuma avaliação
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min