Dispositivos e acessórios
Stir Fried Pork with Chillies
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cooking oil10 g
-
garlic slices4 cloves
-
fresh ginger3
-
pork belly, skinless cut into 0.5 cm thick slices300 g
-
green chilli, fresh sliced diagonally200 g
-
lao gan ma sauce20 g
-
soy sauce, light10 g
-
dark soy sauce10 g
-
fresh red chillies sliced, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
165 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1406 kJ /
336 kcal
Gordura
32.7 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
4.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
First Flavours
30 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cereal Prawns
30min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
KL Hokkien Noodles
35min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
San bei ji (three cup chicken)
35min