
Dispositivos e acessórios
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
Preparação 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
water2250 g
-
waxed duck thigh rinsed1
-
waxed pork belly350 g
-
premium soy sauce40 g
-
first draw soy sauce40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
lump sugar (opcional)1 tsp
-
basmati rice rinsed300 g
-
Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched100 g
-
Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)100 g
-
French beans cut in 6 cm length150 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Nutrição por 1 portion
Energia
489 kcal /
2044 kJ
Proteína
21 g
Gordura
22 g
Hidratos de carbono
48 g
Fibra
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Asian All-in-One
12 Receitas
Internacional
Internacional