Dispositivos e acessórios
Sun-dried tomato tartare
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.8 g
Energia
421.4 kJ /
100.4 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quinoa tabouli
12h 40min
Vegan tiramisu
3h 20min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Vegan hollandaise
10min
Baked falafel kofta
Nenhuma avaliação
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Tahini
20min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Rosemary and thyme polenta chips
1h