Dispositivos e acessórios
Suan la tang (hot and spicy soup)
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Chilli oil
-
garlic clove1
-
eschalot peeled1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
chilli powder to taste3 tbsp
-
oil200 g
Szechuan soup
-
dried shiitake mushrooms3
-
dried black fungus (see Tips)10 g
-
warm water for soaking
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices1 cm
-
canned bamboo shoots drained60 - 90 g
-
water plus an extra 3 tablespoons1000 g
-
pork mince200 g
-
fresh enoki mushrooms cut into pieces (3 cm)100 g
-
soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese black vinegar to taste3 - 4 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
arrowroot flour2 tbsp
-
tofu cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg white lightly beaten1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices1 - 2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
368.3 mg
Proteína
13 g
Energia
738.2 kJ /
175.8 kcal
Gordura
8.1 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
10.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Thai Green Curry Paste
10min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Mapo tofu
15min
Hot and sour soup
20min
Gado gado
1h
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Hot and sour soup
55min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Summer seafood soup
45min