![Smoky tuna tartare (Sergio Perera) Smoky tuna tartare (Sergio Perera)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4027cf2d-49b1-4aef-9513-2fbf6395ce65/Derivates/1920e4a7-40a9-40eb-971c-4c7eaac89797.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries, rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna, cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil, to serve
- edible flowers, to serve
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 427.2 kJ / 101.7 kcal
- Proteína
- 6.2 g
- Hidratos de carbono
- 11.8 g
- Gordura
- 3 g
- Gordura saturada
- 0.5 g
- Fibra
- 1.3 g
- Sódio
- 242.7 mg
Receitas alternativas
Pozole Rojo
2h 5min
Pink Moon Milk
10min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
Nenhuma avaliação
Boeuf Bourguignon
11h 25 min
Avocado with egg and salmon tartare
50 min
Chicken Fricassee
50 min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 min
Raw kibbeh
15min
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Veal in tuna sauce
Nenhuma avaliação
Manhattan Clam Chowder
55 min
Scallops with pea purée
25min