
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)
- 5 tsp extra virgin olive oil plus extra to brush
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 eschalot cut into halves
- 1 garlic clove
- 4 cornichons
- 1 tbsp caper berries rinsed, drained and stalks removed
- 2 tsp wholegrain mustard
- 2 tsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 200 g sashimi grade tuna cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes
- 1 egg yolk
- micro basil to serve
- edible flowers to serve
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 101.7 kcal / 427.2 kJ
- Proteína
- 6.2 g
- Gordura
- 3 g
- Hidratos de carbono
- 11.8 g
- Fibra
- 1.3 g
- Gordura saturada
- 0.5 g
- Sódio
- 242.7 mg
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