![Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses) Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91a2f619-03f9-40f9-ac66-7c9e40a7d741/Derivates/b4463f05-e177-466d-903a-65500818b90e.jpg)
Versões compatíveis
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Romesco Sauce
- 2 oz raw cashews
- hot water, to soak cashews
- 2 garlic cloves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon
- 2 red bell peppers (approx. 7 oz) quartered, deseeded and membrane removed
- 4 oz blanched almonds
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt
Steamed Halibut
- 8 coriander seeds
- 4 cardamom seeds
- 1 stalk fresh lemongrass, cut into 8 pieces
- 1 tsp fennel seeds
-
16
oz white wine
ou 16 oz vegetable stock - 6 oz fresh spinach leaves, cleaned and destemmed
- 4 halibut fillets, cut into steaks (5 in. x 1½ in. x 1 in.)
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- ½ oz lemon juice
- 1 lemon, sliced, to garnish
- lemon verbena, to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2360 kJ / 564 kcal
- Proteína
- 42 g
- Hidratos de carbono
- 19 g
- Gordura
- 38 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Fibra
- 7 g
- Sódio
- 1328 mg
Receitas alternativas
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Cioppino
55 min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min
Tuna Deviled Eggs
40p
Steamed Whole Fish
45min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40p