
Versões compatíveis
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Romesco Sauce
- 2 oz raw cashews
- hot water to soak cashews
- 2 garlic cloves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon
- 2 red bell peppers (approx. 7 oz) quartered, deseeded and membrane removed
- 4 oz blanched almonds
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt
Steamed Halibut
- 8 coriander seeds
- 4 cardamom seeds
- 1 stalk fresh lemongrass cut into 8 pieces
- 1 tsp fennel seeds
-
16
oz white wine
ou 16 oz vegetable stock - 6 oz fresh spinach leaves cleaned and destemmed
- 4 halibut fillets cut into steaks (5 in. x 1½ in. x 1 in.)
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- ½ oz lemon juice
- 1 lemon sliced, to garnish
- lemon verbena to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 564 kcal / 2360 kJ
- Proteína
- 42 g
- Gordura
- 38 g
- Hidratos de carbono
- 19 g
- Fibra
- 7 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Sódio
- 1328 mg
Receitas alternativas
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Steamed Shrimp
20min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Lemon Caper Asparagus
25min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24h 55min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min