Dispositivos e acessórios
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Preparação 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1958.8 mg
Proteína
95.1 g
Energia
5151.6 kJ /
1231.3 kcal
Gordura
92.6 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
42.1 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1h 45min
Skirt Steak Spiralized Salad
Nessuna valutazione
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Virgin watermelon margarita
6h 10min
Meat feast pizza
1h 30min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Quick strawberry dessert
5min