
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Porcini mustard rub
- 10 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp sea salt flakes
- 1 tsp mustard powder
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp whole black peppercorns
- ½ tsp sweet paprika
Tomahawk steak
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)
- extra virgin olive oil to drizzle
- sea salt flakes to season and sprinkle
- 8 garlic cloves unpeeled and bruised
- 2 tbsp unsalted butter
- 3 sprigs fresh thyme
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1231.3 kcal / 5151.6 kJ
- Proteína
- 95.1 g
- Gordura
- 92.6 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Fibra
- 1 g
- Gordura saturada
- 42.1 g
- Sódio
- 1958.8 mg
Receitas alternativas
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Spicy pineapple vinaigrette
Brak ocen
Guacamole
10 min
Sweet and sour prawns
1 godz.
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
25 godz. 20 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Sicilian prawn salad
40 min
Garlic prawns
25 min
Pork and prawn dumplings
55 min