Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 40 g fresh turmeric, peeled and cut into pieces
- 50 g fresh galangal, peeled and cut into pieces
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 300 g coconut water
- 1 tsp fish sauce, standard or vegan
- 1 - 2 pinches xanthan gum (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lime juice
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1986.8 kJ / 474.9 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Hidratos de carbono
- 29.4 g
- Gordura
- 38.5 g
- Gordura saturada
- 25.7 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sódio
- 337.7 mg
Receitas alternativas
Creamy chicken curry and rice
45min
JJ's curry powder
30 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Ossobuco with orange and fennel salad
2u. 45min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Beef and cashew nut yellow curry
25min