Dispositivos e acessórios
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces3 stalks
-
fresh turmeric peeled and cut into pieces40 g
-
fresh galangal peeled and cut into pieces50 g
-
makrut lime leaves10
-
vegetable oil50 g
-
Korean chilli paste (gochujang)10 g
-
ground turmeric¾ tsp
-
coconut cream500 g
-
palm sugar20 g
-
coconut water300 g
-
fish sauce standard or vegan1 tsp
-
xanthan gum (see Tips)1 - 2 pinches
-
freshly squeezed lime juice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
337.7 mg
Proteína
5.7 g
Energia
1986.8 kJ /
474.9 kcal
Gordura
38.5 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
25.7 g
Hidratos de carbono
29.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Madurese chicken satay
1h 30min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Piri-piri spatchcock chicken
1h 30min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40min