Dispositivos e acessórios
Prune and orange stuffing
Preparação 10min
Total 10min
310 g
Ingredientes
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 70 g)½
-
butter20 g
-
pitted prunes80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only1 sprig
-
orange zest only, no white pith, finely grated½ - 1
-
orange juice2 tsp
-
sunflower seeds30 g
-
day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly (approx. 2-3 slices) torn into pieces (3 cm)100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 310 g
Sódio
741.9 mg
Proteína
21.7 g
Energia
3115 kJ /
744 kcal
Gordura
34.1 g
Fibra
18.6 g
Gordura saturada
12.2 g
Hidratos de carbono
77.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Custard
10min
Stewed fruit compote
55min
Malt loaf
3h 20min
Southern-style chilli with cornbread
2h 55min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Brandy cream
15min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Lamb Moussaka
1h 30min